Šviesa tunelio gale!

panoramax.png
Regėjimas suteikia laisvę daryti tai, ko nori. Pereikite nuo tunelinio vaizdo prie panoraminio. Naujasis skydelio Panoramaxx modelis suteikia galimybę daryti tai, kas anksčiau atrodė neįmanoma.

Optrel komanda pakeitė skydelį iš pagrindų. Naujajame Panoramaxx modelyje kartu su naujausiomis technologijomis susijungia naujausi darbo fiziologijos bei ergonomikos atradimai.


Optrel naujiena susideda iš trijų modelių: panoramaxx 2.5, panoramaxx CLT ir panoramaxx QUATTRO.


Užpatentuotos ShadeTronic ir FadeTronic technologijos kartu su 5 jutiklių sistema bei perkrovimo funkcija sudaro skydelio branduolį.

Panoramax 1Panoramax 2

 

PANORAMAXX CLT – nepatikėsite savo akimis!

Panoramax 3

Visame pasaulyje puikiai žinona Crystal Lens 2.0 technologija jau yra įdiegta ir naujajame panoramaxx CLT skydelyje.
Spalvų suvokimas šviesoje yra labai panašu į vaizdo suvokimą per skaidrų langos stiklą. Tamsoje matysite aiškius suvirinimo vonelės kontūrus.

 

Panoramax 4

PANORAMAXX 2.5

Dėl unikalios kasetės, apsaugančios nuo akinančios šviesos, bei nosies išpjovos, skydelio stikliukas yra arčiau suvirintojo akių. Būtent dėl šios priežasties matymo laukas padidėja net šešis kartus!
Panoraminis vaizdas kartu su 2.5 matymo lygiu bei išsamiu spalvų pertekimu sukuria.
Patobulintajame Panoramaxx  2.5 skydelyje yra įdiegta patentuota automatinio piloto funkcija, kuri matuoja suvirinimo lanko ryškumą ir automatiškai pritaiko teisingą apsauginės kasetės tamsumo lygį.

Panoramaxx 5

PANORAMAXX QUATTRO

Panoramaxx Quatrro yra specialiai sukurtas darbui su sunkiųjų metalų pramonėje. Puikus matymo kampas, įvertintas „1“ testavimo balu pagal EN379 standartą, garantuoja aiškų suvirinimo proceso matymą be rankinio apsaugos lygio reguliavimo.

Panoramaxx quattro

2018 © UAB KLAIPĖDOS TECHNIKA

Sprendimas: www.webmax.lt
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.
Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.